Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bear lidl (1367645) - Caballeros del Cisne Plateado (1461285) » 726896896: T75/J1/VI

Liga 726896896 Información oficial sobre el partido 726896896 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.1 (14319)

bear lidl Alineación oficial del equipo 'bear lidl' en el partido 3 - 0 Caballeros del Cisne Plateado Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Cisne Plateado' en el partido
Javier Zumista (44') 1 - 0
Oriol Tarrades (69') 2 - 0
Jaime del Camino (76') 3 - 0
bear lidl Alineación oficial del equipo 'bear lidl' en el partido 3 - 0 Caballeros del Cisne Plateado Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Cisne Plateado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bear lidl Alineación oficial del equipo 'bear lidl' en el partido 2 - 0 Caballeros del Cisne Plateado Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Cisne Plateado' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bear lidl

Goles Goles

  • 115 Minuto 44 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Javier Zumista era molt més ràpid que el defensa Tim Intek. Al minut 44, el jugador de bear va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 105 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Oriol Tarrades rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Cristian Bembibre, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 76 minuts, el tirador de faltes del bear va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jaime del Camino, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 17 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Cristian Bembibre ja els havia advertit que el porter contrari, en Eric Funoll, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 44 (Ocasión tiro lejano): El bear se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 44, en Jaime del Camino va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 44 (Ocasión tiro lejano): Al minut 44 un refús amb el peu d'en Eric Funoll va anar a parar als peus del Alfonso Manzanaro que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfonso Manzanaro.

Caballeros del Cisne Plateado

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Caballeros van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Nils-Alexander Zeilberger no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Caballeros, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Thanassis Grafias va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramiro Pepe de Caballeros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.