Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartak de Carallo (440784) - Atlético Danut (1456949) » 726896667: T75/J14/V

Liga 726896667 Información oficial sobre el partido 726896667 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / V.252 (5767)

Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido 1 - 1 Atlético Danut Alineación oficial del equipo 'Atlético Danut' en el partido
0 - 1 Gonzalo Galarreta (3')
Radiy Bryskin (52') 1 - 1
Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido 1 - 1 Atlético Danut Alineación oficial del equipo 'Atlético Danut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido 0 - 1 Atlético Danut Alineación oficial del equipo 'Atlético Danut' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak de Carallo

Goles Goles

  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Spartak van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Radiy Bryskin.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Spartak sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Felix Hintermeier, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Spartak va anar a parar a la dreta de l'atac on en Felix Hintermeier, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Clement Hohewart va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 36, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Spartak van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Colton Gish va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antti Permi.

Atlético Danut

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gonzalo Galarreta quedar desmarcat i marcar per a Atlético al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 64 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Atlético va ser a punt de marcar al minut 64, quan el seu jugador Adolfo Muñoz va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.