Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piken C.F. (1434633) - Spartak de Carallo (440784) » 726896664: T75/J13/V

Liga 726896664 Información oficial sobre el partido 726896664 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / V.252 (5767)

Piken C.F. Alineación oficial del equipo 'Piken C.F.' en el partido 1 - 0 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
Johnny Clausi (32') 1 - 0
Piken C.F. Alineación oficial del equipo 'Piken C.F.' en el partido 1 - 0 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Piken C.F. Alineación oficial del equipo 'Piken C.F.' en el partido 2 - 0 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piken C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador Johnny Clausi de Piken, després de 32 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Pat Griffith va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): Adrian Mican hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Alessio Arlecchini havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Piken va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cris Homs va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Brandão Francisco Miranda.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Johnny Clausi de Piken va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 235 Minuto 54 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Cris Homs gairebé marca per a Piken al minut 54 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Cris Homs es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pat Griffith va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Alessio Arlecchini, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ayaz Taj de Piken la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ayaz Taj va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Spartak de Carallo

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): El Spartak va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 27, però en Radiy Bryskin va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Spartak va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antti Permi va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Spartak va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Radiy Bryskin, però el porter rival va fer una gran aturada.