Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Euskal SeIekzioa (989882) - Cigronet CF (1585150) » 726896521: T75/J6/V

Liga 726896521 Información oficial sobre el partido 726896521 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.250 (5765)

Euskal SeIekzioa Alineación oficial del equipo 'Euskal SeIekzioa' en el partido 2 - 0 Cigronet CF Alineación oficial del equipo 'Cigronet CF' en el partido
Javier Ángel Trillo (73') 1 - 0
Lazaros Chatzikapetanis (79') 2 - 0
Euskal SeIekzioa Alineación oficial del equipo 'Euskal SeIekzioa' en el partido 2 - 0 Cigronet CF Alineación oficial del equipo 'Cigronet CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Euskal SeIekzioa Alineación oficial del equipo 'Euskal SeIekzioa' en el partido 2 - 1 Cigronet CF Alineación oficial del equipo 'Cigronet CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,0 % 10,6 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Euskal SeIekzioa

Goles Goles

  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Javier Ángel Trillo va donar a EUSK un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): EUSK va aconseguir el 2 - 0 quan Lazaros Chatzikapetanis va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de EUSK va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sławomir Chruścicki, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rik Heyligen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Lazaros Chatzikapetanis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de EUSK se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sławomir Chruścicki. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Cigronet CF

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 10, quan en Ernesto Paulus va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Cigronet va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Borivoje Ćosić va desviar el xut final de Ernesto Paulus després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Huberto Domínguez de Cigronet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.