Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo San Roque (1333970) - Captain Of Sweet Water F.C. (994723) » 726896488: T75/J11/V

Liga 726896488 Información oficial sobre el partido 726896488 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.249 (5764)

Deportivo San Roque Alineación oficial del equipo 'Deportivo San Roque' en el partido 2 - 0 Captain Of Sweet Water F.C. Alineación oficial del equipo 'Captain Of Sweet Water F.C.' en el partido
Tharwat 'Revivo' Mohie (26') 1 - 0
Cornelus 'O Comandante' van Wezel (75') 2 - 0
Deportivo San Roque Alineación oficial del equipo 'Deportivo San Roque' en el partido 2 - 0 Captain Of Sweet Water F.C. Alineación oficial del equipo 'Captain Of Sweet Water F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo San Roque Alineación oficial del equipo 'Deportivo San Roque' en el partido 3 - 0 Captain Of Sweet Water F.C. Alineación oficial del equipo 'Captain Of Sweet Water F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo San Roque

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tharwat 'Revivo' Mohie, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Deportivo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 26.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Deportivo va aconseguir el 2 - 0 quan Cornelus 'O Comandante' van Wezel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Cornelus 'O Comandante' van Wezel ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Cornelus 'O Comandante' van Wezel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Anthony 'Donadoni' Bistolfi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 27, però una magnífica aturada de Ambrosio Kolb va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Jan 'O Cangués' Waluś es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tharwat 'Revivo' Mohie estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que 高 (Gao) 'Chino' 恒伦 (Henglun), als 52 minuts, va fallar per ben poc.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 57 quan Cornelus 'O Comandante' van Wezel de Deportivo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Captain Of Sweet Water F.C.