Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piñas como Trancas (312248) - Deportivo San Roque (1333970) » 726896476: T75/J8/V

Liga 726896476 Información oficial sobre el partido 726896476 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.249 (5764)

Piñas como Trancas Alineación oficial del equipo 'Piñas como Trancas' en el partido 0 - 3 Deportivo San Roque Alineación oficial del equipo 'Deportivo San Roque' en el partido
0 - 1 Janusz 'Lewandowski' Franiewski (21')
0 - 2 Jan 'O Cangués' Waluś (60')
0 - 3 高 (Gao) 'Chino' 恒伦 (Henglun) (70')
Piñas como Trancas Alineación oficial del equipo 'Piñas como Trancas' en el partido 0 - 3 Deportivo San Roque Alineación oficial del equipo 'Deportivo San Roque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Piñas como Trancas Alineación oficial del equipo 'Piñas como Trancas' en el partido 0 - 1 Deportivo San Roque Alineación oficial del equipo 'Deportivo San Roque' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piñas como Trancas

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Trancas Norbert Keglovits quasi marca al minut 29 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en José Nájera Gómez l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Vladimir Stranders va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Trancas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trancas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vladimir Stranders, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guido Fornero de Trancas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Deportivo San Roque

Goles Goles

  • 187 Minuto 21 (Gol tiro lejano): Després de 21 minuts el Deportivo, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Janusz 'Lewandowski' Franiewski sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Trancas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jan 'O Cangués' Waluś la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Deportivo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 60.
  • 180 Minuto 70 (Gol de falta): 高 (Gao) 'Chino' 恒伦 (Henglun) va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Deportivo gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leopoldo 'El Buitre' Borjas de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan 'O Cangués' Waluś de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.