Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Giants (1372440) - Suikoden F.C. (1579303) » 726896303: T75/J7/V

Liga 726896303 Información oficial sobre el partido 726896303 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.246 (5761)

F.C Giants Alineación oficial del equipo 'F.C Giants' en el partido 4 - 1 Suikoden F.C. Alineación oficial del equipo 'Suikoden F.C.' en el partido
Roman Leders (17') 1 - 0
Jörg Crash (27') 2 - 0
2 - 1 Luis Álava (48')
Pat Paterson (57') 3 - 1
Roman Leders (84') 4 - 1
F.C Giants Alineación oficial del equipo 'F.C Giants' en el partido 4 - 1 Suikoden F.C. Alineación oficial del equipo 'Suikoden F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C Giants Alineación oficial del equipo 'F.C Giants' en el partido 6 - 0 Suikoden F.C. Alineación oficial del equipo 'Suikoden F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 6.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Giants

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Roman Leders va donar a Giants un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Amb 27 minuts jugats, en Jörg Crash va augmentar l'avantatge de Giants a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Giants va augmentar la diferència quan Pat Paterson no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Giants va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Roman Leders va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Paulo Martín Prat va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Giants se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Giants ho intentava per la dreta per mitjà de Christopherus Scheifinger, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Jörg Crash, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Christopherus Scheifinger es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Julian von Hövelen de Giants va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Hermenexildo Astorga de Giants va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paulo Martín Prat de Giants amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Suikoden F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Suikoden van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Luis Álava va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Rafael Sáinz va fer una estirada espectacular al minut 36, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Luis Álava.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Suikoden van seguir progressant per la banda dreta. Cristian Diaconescu va tenir la seva oportunitat al minut 72, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Suikoden va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Luis Álava no va poder controlar.