Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Euskalduna (1580286) - Josicos (1437534) » 726895916: T75/J8/V

Liga 726895916 Información oficial sobre el partido 726895916 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.239 (5754)

Euskalduna Alineación oficial del equipo 'Euskalduna' en el partido 2 - 2 Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido
0 - 1 Baasan Amarjargal (27')
0 - 2 Baasan Amarjargal (66')
Eustoquio Posadas (67') 1 - 2
Ekain Rementeria (74') 2 - 2
Euskalduna Alineación oficial del equipo 'Euskalduna' en el partido 2 - 2 Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Euskalduna Alineación oficial del equipo 'Euskalduna' en el partido 2 - 0 Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Euskalduna

Goles Goles

  • 104 Minuto 67 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Eustoquio Posadas va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Euskalduna: 1 a 2 al minut 67.
  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Euskalduna s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ekain Rementeria que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 74 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Stanisław Borys arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Euskalduna va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Urko Aranbarri en un 1 contra 1 amb el porter Adrian-Cătălin Mihăilescu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Euskalduna va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Ibon Ordorika va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Guillermo Carrasco va estar a punt d'empatar per a Euskalduna quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Adrian-Cătălin Mihăilescu va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 210 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Adrian-Cătălin Mihăilescu va fer una magnífica aturada al minut 38, tot i el bon llançament de falta de Eustoquio Posadas.
  • 219 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Stanisław Borys va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Eustoquio Posadas, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 53 minuts, en José Vicente Garaizar no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Eustoquio Posadas va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Kastor Atxaga va estar a punt de marcar al minut 73 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Josicos

Goles Goles

  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Josicos el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Baasan Amarjargal va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 140 Minuto 66 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Josicos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Baasan Amarjargal aconseguint el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Gabi Mogoş va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Josicos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Josicos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Christoffer Idinger, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baasan Amarjargal de Josicos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.