Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SawTeam (491576) - F.C. Bones Tardes (434022) » 726895858: T75/J8/V

Liga 726895858 Información oficial sobre el partido 726895858 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.238 (5751)

SawTeam Alineación oficial del equipo 'SawTeam' en el partido 0 - 1 F.C. Bones Tardes Alineación oficial del equipo 'F.C. Bones Tardes' en el partido
0 - 1 Dimas Farrapeira (31')
SawTeam Alineación oficial del equipo 'SawTeam' en el partido 0 - 1 F.C. Bones Tardes Alineación oficial del equipo 'F.C. Bones Tardes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SawTeam Alineación oficial del equipo 'SawTeam' en el partido 0 - 1 F.C. Bones Tardes Alineación oficial del equipo 'F.C. Bones Tardes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SawTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): SawTeam van sortir al contraatac al minut 19, però Jesús Peña va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de SawTeam van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Beltso Arraiaga va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SawTeam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Haik Srvantstyan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

F.C. Bones Tardes

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Dimas Farrapeira que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Tardes.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 18 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 18, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tardes van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Roberto Carlos Badorrey, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Roberto Carlos Badorrey va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Tardes quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Roberto Carlos Badorrey va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.