Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ferchys team (776039) - Athletic Santaliestra (1436462) » 726895777: T75/J2/V

Liga 726895777 Información oficial sobre el partido 726895777 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.237 (5750)

ferchys team Alineación oficial del equipo 'ferchys team' en el partido 1 - 1 Athletic Santaliestra Alineación oficial del equipo 'Athletic Santaliestra' en el partido
0 - 1 Bichr Bakkal (22')
Benoît Régnier (79') 1 - 1
ferchys team Alineación oficial del equipo 'ferchys team' en el partido 1 - 1 Athletic Santaliestra Alineación oficial del equipo 'Athletic Santaliestra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ferchys team Alineación oficial del equipo 'ferchys team' en el partido 2 - 1 Athletic Santaliestra Alineación oficial del equipo 'Athletic Santaliestra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,7 % 36,2 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ferchys team

Goles Goles

  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): ferchys equilibrava la balança al minut 79. En Benoît Régnier, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Paul-Émile Lecat! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Alberto Arceo del ferchys ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 21 (Ocasión evento especial rápido + pase): Alberto Arceo va marxar per velocitat al minut 21 i va fer una passada de la mort a Paul-Émile Lecat, però aquest va fallar.
  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El ferchys va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Paul-Émile Lecat la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Juho Viljander va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juho Viljander va estar a punt d'avançar els locals al minut 84 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Athletic Santaliestra

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Bichr Bakkal que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Santaliestra van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 8, però el xut de Juan Francisco Corozo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 270 Minuto 83 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Themis Mpourouchas al minut 83 semblava entrar, però Antonio Verastegui va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Themis Mpourouchas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.