Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barbas F.C (1332269) - Mahjong Madrid (1581682) » 726895701: T75/J11/V

Liga 726895701 Información oficial sobre el partido 726895701 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.235 (5748)

Barbas F.C Alineación oficial del equipo 'Barbas F.C' en el partido 0 - 0 Mahjong Madrid Alineación oficial del equipo 'Mahjong Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barbas F.C Alineación oficial del equipo 'Barbas F.C' en el partido 2 - 0 Mahjong Madrid Alineación oficial del equipo 'Mahjong Madrid' en el partido
Tiene mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barbas F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pierre Verhoeven va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Barbas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Thiseas Meloyiannis, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Darío Millán del Barbas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Sulhi Döner va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barbas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Thiseas Meloyiannis va entorpir al marcador d'en Waldemar Durszlewicz per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 220 Minuto 85 (Ocasión de falta): Ewoud de Wert quasi dona a Barbas l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Mahjong Madrid

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Mahjong van sortir al contraatac al minut 5, però Diego Gortázar va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 61, el Mahjong estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Diego Gortázar va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Peñalver de Mahjong amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Al minut 87 en Diego Gortázar va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.