Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cardedeu FC (48924) - Mahjong Madrid (1581682) » 726895678: T75/J5/V

Liga 726895678 Información oficial sobre el partido 726895678 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.235 (5748)

Cardedeu FC Alineación oficial del equipo 'Cardedeu FC' en el partido 2 - 1 Mahjong Madrid Alineación oficial del equipo 'Mahjong Madrid' en el partido
Gonzalo Villalaúd (2') 1 - 0
1 - 1 Juan Peñalver (26')
Asier Sologaiztoa (82') 2 - 1
Cardedeu FC Alineación oficial del equipo 'Cardedeu FC' en el partido 2 - 1 Mahjong Madrid Alineación oficial del equipo 'Mahjong Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cardedeu FC Alineación oficial del equipo 'Cardedeu FC' en el partido 2 - 0 Mahjong Madrid Alineación oficial del equipo 'Mahjong Madrid' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cardedeu FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar Cardedeu amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Gonzalo Villalaúd va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): Corria el minut 82 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Asier Sologaiztoa, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 5 (Ocasión de falta): En Gonzalo Villalaúd es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Passaven 21 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ferran Quinzà va rematar alt.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Cardedeu va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luis Mejías Ruiz en un 1 contra 1 amb el porter Fernando Filomeno, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Ferran Quinzà del Cardedeu ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Cardedeu va estar a punt de posar-se per davant al minut 63 però Paco Pleyán va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Casimiro Matapozuelos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Filomeno va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): Al minut 85, Gonzalo Villalaúd gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Josep Ramon Ridaura una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Fernando Filomeno va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Ramon Ridaura de Cardedeu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Pleyán.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ferran Quinzà de Cardedeu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Canet de Cardedeu es va guanyar la targeta groga merescudament.

Mahjong Madrid

Goles Goles

  • 162 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Juan Peñalver va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 26.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): Mahjong van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 6 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Cristian Blejdea no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mahjong va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lauren Peñalver, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.