Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VerguenzaAjena (772800) - Balan Lovers CF (1437372) » 726895324: T75/J1/V

Liga 726895324 Información oficial sobre el partido 726895324 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.229 (5742)

VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido 3 - 1 Balan Lovers CF Alineación oficial del equipo 'Balan Lovers CF' en el partido
0 - 1 Pablo Ruiz Díaz (17')
Ilie Căpitan (34') 1 - 1
Ilie Căpitan (38') 2 - 1
Espen Sund (57') 3 - 1
VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido 3 - 1 Balan Lovers CF Alineación oficial del equipo 'Balan Lovers CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido 3 - 0 Balan Lovers CF Alineación oficial del equipo 'Balan Lovers CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VerguenzaAjena

Goles Goles

  • 106 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 34 minuts, Ilie Căpitan va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del VerguenzaAjena contenien la respiració mentre en Ilie Căpitan s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Espen Sund va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): VerguenzaAjena va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tomas Popa-Jensen en un 1 contra 1 amb el porter Nyein Htay Kyaw, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Max Hoch va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dermot Richards va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Nyein Htay Kyaw va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El VerguenzaAjena ho intentava per la dreta per mitjà de Falco Brensbach, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ilie Căpitan de VerguenzaAjena va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Balan Lovers CF

Goles Goles

  • 137 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 17 en Juan Carlos Echandi va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Pablo Ruiz Díaz podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Lovers va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ignacio Quesada, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Lovers sortien al contraatac. La falta llançada per Samuel Begley va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lovers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Antonio Yermo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Marcos Rodríguez Pérez de Lovers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.