Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sportiva Club (308289) - Betiko Athletic (795489) » 726895277: T75/J2/V

Liga 726895277 Información oficial sobre el partido 726895277 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.228 (5741)

Sportiva Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva Club' en el partido 1 - 2 Betiko Athletic Alineación oficial del equipo 'Betiko Athletic' en el partido
0 - 1 Heinz Schwarz (8')
Roberto Logedo (37') 1 - 1
1 - 2 Nuño Valdés (67')
Sportiva Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva Club' en el partido 1 - 2 Betiko Athletic Alineación oficial del equipo 'Betiko Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sportiva Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva Club' en el partido 2 - 0 Betiko Athletic Alineación oficial del equipo 'Betiko Athletic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sportiva Club

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Roberto Logedo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Sportiva va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Uffe Aaen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Sportiva va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Alberto Arjona va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, Oskar Riehl va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 219 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Roberto Logedo va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Oskar Riehl, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sportiva va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio Imaz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Betiko Athletic

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): Athletic va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 8, quan Heinz Schwarz, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 108 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Raúl Roig encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Nuño Valdés només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luis Alfajor va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Nuño Valdés va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Erick Mancilla va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jesús Amescua va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Karim Rasydan de Athletic es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.