Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monteam FC (1414502) - Survey Team (995425) » 726895260: T75/J12/V

Liga 726895260 Información oficial sobre el partido 726895260 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / V.227 (5740)

Monteam FC Alineación oficial del equipo 'Monteam FC' en el partido 1 - 3 Survey Team Alineación oficial del equipo 'Survey Team' en el partido
Alberto Iraola (34') 1 - 0
1 - 1 Enrique Casal (59')
1 - 2 Neo Boon Wen (65')
1 - 3 Carlos Planas (89')
Monteam FC Alineación oficial del equipo 'Monteam FC' en el partido 1 - 3 Survey Team Alineación oficial del equipo 'Survey Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Monteam FC Alineación oficial del equipo 'Monteam FC' en el partido 1 - 4 Survey Team Alineación oficial del equipo 'Survey Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monteam FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Alberto Iraola va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Monteam.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Viyuela va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Carlos Rouco va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En David Guriezo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 81, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mim Kemal Ünder de Monteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Survey Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 59 minuts Enrique Casal va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Passats 65 minuts de partit, Survey es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Neo Boon Wen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): En Carlos Planas va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Carlos Planas va estar a punt de posar per davant a Survey amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ola Öbo va impedir un gol cantat.
  • 225 Minuto 20 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Neo Boon Wen va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Enrique Casal va encarar al porter al 37, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carlos Planas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gianpaolo Dascoli després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ola Öbo va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gianpaolo Dascoli de Survey la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.