Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Superwings (1579863) - Wolves Indomables (47829) » 726895187: T75/J8/V

Liga 726895187 Información oficial sobre el partido 726895187 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.226 (5739)

Superwings Alineación oficial del equipo 'Superwings' en el partido 1 - 0 Wolves Indomables Alineación oficial del equipo 'Wolves Indomables' en el partido
Neta Reichental (42') 1 - 0
Superwings Alineación oficial del equipo 'Superwings' en el partido 1 - 0 Wolves Indomables Alineación oficial del equipo 'Wolves Indomables' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Superwings Alineación oficial del equipo 'Superwings' en el partido 0 - 1 Wolves Indomables Alineación oficial del equipo 'Wolves Indomables' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Superwings

Goles Goles

  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Víctor Quirós va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Neta Reichental, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Superwings sortien al contraatac. La falta llançada per Raúl Solana va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Alfredo Acedo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Superwings va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Raúl Solana, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Wolves Indomables

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Andrii Besedin ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Roly Croes al minut 66 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Richard Quiroz va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): WOLVES va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Roly Croes es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Velázquez de WOLVES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabrizio Lendini de WOLVES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.