Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DoN ToMaTe (311133) - LiKeN TeaM (435127) » 726895107: T75/J2/V

Liga 726895107 Información oficial sobre el partido 726895107 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.225 (5738)

DoN ToMaTe Alineación oficial del equipo 'DoN ToMaTe' en el partido 2 - 2 LiKeN TeaM Alineación oficial del equipo 'LiKeN TeaM' en el partido
Abel Egiondo (5') 1 - 0
1 - 1 Pablo Lucas (39')
1 - 2 Aser Maltortel (40')
Fen Verstappen (78') 2 - 2
DoN ToMaTe Alineación oficial del equipo 'DoN ToMaTe' en el partido 2 - 2 LiKeN TeaM Alineación oficial del equipo 'LiKeN TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DoN ToMaTe Alineación oficial del equipo 'DoN ToMaTe' en el partido 2 - 1 LiKeN TeaM Alineación oficial del equipo 'LiKeN TeaM' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DoN ToMaTe

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Abel Egiondo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, Don tomate aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Fen Verstappen va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Karl-Richard Boeck va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

LiKeN TeaM

Goles Goles

  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 39 una excel·lent centrada de László Teller va arribar a Pablo Lucas, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Aser Maltortel va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): LiKeN va tenir l'empat a l'abast de la mà quan David Plain es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 235 Minuto 28 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Michael Ruttledge de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): David Plain, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 42 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. LiKeN va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en László Teller, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en László Teller va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.