Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gatuna C.F (799919) - SIGLERTGD (436476) » 726895041: T75/J14/V

Liga 726895041 Información oficial sobre el partido 726895041 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / V.223 (5736)

Gatuna C.F Alineación oficial del equipo 'Gatuna C.F' en el partido 2 - 1 SIGLERTGD Alineación oficial del equipo 'SIGLERTGD' en el partido
0 - 1 Aquilino Rebollo (26')
孙 (Sun) 瑞山 (Ruishan) (56') 1 - 1
Allan Newman (67') 2 - 1
Gatuna C.F Alineación oficial del equipo 'Gatuna C.F' en el partido 2 - 1 SIGLERTGD Alineación oficial del equipo 'SIGLERTGD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gatuna C.F Alineación oficial del equipo 'Gatuna C.F' en el partido 3 - 1 SIGLERTGD Alineación oficial del equipo 'SIGLERTGD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gatuna C.F

Goles Goles

  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Passat el minut 56 de joc, 孙 (Sun) 瑞山 (Ruishan) facilitava les coses al Gatuna amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Gatuna contenien la respiració mentre en Allan Newman s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Fausto D'Annibale del Gatuna ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a Gatuna per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mikhail Gabdrakhmanov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 210 Minuto 27 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Róbert Veres quasi empata el partit al minut 27, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, 孙 (Sun) 瑞山 (Ruishan) va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 215 Minuto 55 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ramón Tornero va intentar anar-se'n per velocitat al minut 55 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Valentin Parfenov de Gatuna va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Valentin Parfenov, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexander Bikmaev de Gatuna va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

SIGLERTGD

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): SIGLERTGD agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Aquilino Rebollo amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Włodzimierz Maćkała, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Arturo Dugarte quasi aconsegueix empatar per SIGLERTGD al minut 69, però Viggo Brokvist va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Moritz Kreutner de SIGLERTGD la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Boris Brosi de SIGLERTGD va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.