Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pórtol FC (47649) - CNP Córdoba (994612) » 726894863: T75/J11/V

Liga 726894863 Información oficial sobre el partido 726894863 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.220 (5733)

Pórtol FC Alineación oficial del equipo 'Pórtol FC' en el partido 2 - 1 CNP Córdoba Alineación oficial del equipo 'CNP Córdoba' en el partido
0 - 1 Jesús Ángel Fuenbuena (35')
Samuel Serra (89') 1 - 1
Luis Gaver (89') 2 - 1
Pórtol FC Alineación oficial del equipo 'Pórtol FC' en el partido 2 - 1 CNP Córdoba Alineación oficial del equipo 'CNP Córdoba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pórtol FC Alineación oficial del equipo 'Pórtol FC' en el partido 2 - 0 CNP Córdoba Alineación oficial del equipo 'CNP Córdoba' en el partido
Tiene un resultado normal 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pórtol FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 89 (Gol de falta): L'empat per part de Pórtol va arribar al minut 89 quan Samuel Serra va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pórtol contenien la respiració mentre en Luis Gaver s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arnau Ferrandell! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Luis Gaver va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 224 Minuto 30 (Ocasión de penalti): Pórtol va gaudir d'un penal a favor al minut 30, però el jugador Samuel Serra va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Mario Martí.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Luis Gaver va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pórtol.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Samuel Serra de Pórtol va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 43, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 64 minuts, en Samuel Serra no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Pórtol Israel González de Mata quasi va assolir l'empat al minut 67 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

CNP Córdoba

Goles Goles

  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Córdoba va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Jesús Ángel Fuenbuena aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 7 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jesús Ángel Fuenbuena va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Israel González de Mata el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Córdoba va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aleksi Merikanto va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jesús Ángel Fuenbuena es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Assad Nourani va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Ángel Fuenbuena de Córdoba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.