Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrero F.C (1336548) - Fénix F.C. (1333501) » 726894692: T75/J10/V

Liga 726894692 Información oficial sobre el partido 726894692 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / V.217 (5730)

Torrero F.C Alineación oficial del equipo 'Torrero F.C' en el partido 0 - 3 Fénix F.C. Alineación oficial del equipo 'Fénix F.C.' en el partido
0 - 1 Benjamim Espírito Santo (39')
0 - 2 Xuventino Seixas (47')
0 - 3 Acacio Santoro (85')
Torrero F.C Alineación oficial del equipo 'Torrero F.C' en el partido 0 - 3 Fénix F.C. Alineación oficial del equipo 'Fénix F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torrero F.C Alineación oficial del equipo 'Torrero F.C' en el partido 1 - 2 Fénix F.C. Alineación oficial del equipo 'Fénix F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,8 % 0,5 % 90,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrero F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Torrero va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Yusuf Rono, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Andrzej Gałkowski, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Torrero van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 67, però Yusuf Rono va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Micha Klijn de Torrero es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

Fénix F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Benjamim Espírito Santo va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Xuventino Seixas va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Acacio Santoro de FFC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 85 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): David Plain va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jacky Francillette, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 225 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Larry Martin de FFC va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Xuventino Seixas de FFC, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): FFC va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jacky Francillette va desviar el xut final de David Plain després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Cristian Casanovas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Benjamim Espírito Santo al minut 66, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de David Plain. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xuventino Seixas de FFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.