Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C. Rvecitas (438945) - U.D. Peaso (489142) » 726894432: T75/J2/V

Liga 726894432 Información oficial sobre el partido 726894432 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.213 (5726)

A.C. Rvecitas Alineación oficial del equipo 'A.C. Rvecitas' en el partido 2 - 2 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
Juan Luis Labanda (34') 1 - 0
1 - 1 Belisario Cusihuallpa (44')
Arnald Puigdemasa (71') 2 - 1
2 - 2 Rubén Dosma (75')
A.C. Rvecitas Alineación oficial del equipo 'A.C. Rvecitas' en el partido 2 - 2 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
A.C. Rvecitas Alineación oficial del equipo 'A.C. Rvecitas' en el partido 5 - 0 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Rvecitas

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Rvecitas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 34 Juan Luis Labanda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 els aficionats van embogir quan en Arnald Puigdemasa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Rvecitas.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Alfonso Osorio Valdés gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Zigüenza va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 289 Minuto 44 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Alejandro Lante va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en León Jaúregui el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Enrico Della Valle del Rvecitas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Rvecitas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alejandro Lante va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alejandro Zigüenza.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alejandro Lante! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Rvecitas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Paco Freixes, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

U.D. Peaso

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Belisario Cusihuallpa que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Peaso van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 75, quan Rubén Dosma va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Belisario Cusihuallpa de Peaso, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 35 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ville Romsi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Peaso, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Ramón Alcalde va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.