Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steaua éh zin gas (1460038) - Can Bou Paladins (118159) » 726894159: T75/J3/V

Liga 726894159 Información oficial sobre el partido 726894159 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.208 (5721)

Steaua éh zin gas Alineación oficial del equipo 'Steaua éh zin gas' en el partido 4 - 2 Can Bou Paladins Alineación oficial del equipo 'Can Bou Paladins' en el partido
Lamtoro Cissé (29') 1 - 0
Martin Auinger (34') 2 - 0
Yamandú Fabregat (35') 3 - 0
Tanor Sall (39') 4 - 0
4 - 1 Antonio Vázquez (86')
4 - 2 Antonio Vázquez (88')
Steaua éh zin gas Alineación oficial del equipo 'Steaua éh zin gas' en el partido 4 - 2 Can Bou Paladins Alineación oficial del equipo 'Can Bou Paladins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steaua éh zin gas Alineación oficial del equipo 'Steaua éh zin gas' en el partido 2 - 0 Can Bou Paladins Alineación oficial del equipo 'Can Bou Paladins' en el partido
Tiene suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua éh zin gas

Goles Goles

  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 29 minuts de joc, Lamtoro Cissé, corrent com un esperitat, superà primer Óscar Fernández per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Steaua va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Martin Auinger va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Steaua i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 35 minuts de joc. Mentre en Yamandú Fabregat el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Steaua va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tanor Sall, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Tanor Sall va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Steaua se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Tanor Sall gairebé va marcar per a Steaua des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Yamandú Fabregat de Steaua gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Yamandú Fabregat, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Can Bou Paladins

Goles Goles

  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): En Antonio Vázquez va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 4 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 186 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Paladins va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Antonio Vázquez rematés de volea a la xarxa. El 4 - 2 pujava al marcador al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Paladins van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 51, però el xut de Dani Bassols des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Etienne van Helden va fer una estirada espectacular al minut 68, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Dani Bassols.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Asel Lekerikabeaskoa estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Vicente Iturri, als 79 minuts, va fallar per ben poc.