Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LongTermLosers (798860) - Apatu (1584672) » 726894011: T75/J7/V

Liga 726894011 Información oficial sobre el partido 726894011 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.205 (5718)

LongTermLosers Alineación oficial del equipo 'LongTermLosers' en el partido 2 - 2 Apatu Alineación oficial del equipo 'Apatu' en el partido
Aureli Desclot (41') 1 - 0
1 - 1 Jamil Del Castillo (49')
1 - 2 Diego Funes (58')
Juan Santiago Yankelevich (78') 2 - 2
LongTermLosers Alineación oficial del equipo 'LongTermLosers' en el partido 2 - 2 Apatu Alineación oficial del equipo 'Apatu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LongTermLosers Alineación oficial del equipo 'LongTermLosers' en el partido 3 - 0 Apatu Alineación oficial del equipo 'Apatu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LongTermLosers

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 els aficionats van embogir quan en Aureli Desclot va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de LongTermLosers.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Passat el minut 78 de joc, Juan Santiago Yankelevich facilitava les coses al LongTermLosers amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Aureli Desclot del LongTermLosers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Fabiano Venerucci va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LongTermLosers.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Mauro Oyanguren va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LongTermLosers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 57 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 57, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Mauro Oyanguren sempre els tira per la dreta i en Ruben Terramoccia, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de LongTermLosers la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Cristian Coară va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Apatu

Goles Goles

  • 162 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Jamil Del Castillo, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 49.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Diego Funes que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Apatu.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): David Florit va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Apatu que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luca Hellmuth de Apatu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.