Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

coto alto f.c. (1435238) - Los Inmortales (1420973) » 726893741: T75/J10/V

Liga 726893741 Información oficial sobre el partido 726893741 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / V.200 (5713)

coto alto f.c. Alineación oficial del equipo 'coto alto f.c.' en el partido 1 - 1 Los Inmortales Alineación oficial del equipo 'Los Inmortales' en el partido
0 - 1 Arjo Fisscher (2')
Ivan Grudov (53') 1 - 1
coto alto f.c. Alineación oficial del equipo 'coto alto f.c.' en el partido 1 - 1 Los Inmortales Alineación oficial del equipo 'Los Inmortales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
coto alto f.c. Alineación oficial del equipo 'coto alto f.c.' en el partido 2 - 1 Los Inmortales Alineación oficial del equipo 'Los Inmortales' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

coto alto f.c.

Goles Goles

  • 106 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 53 minuts, Ivan Grudov va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8, Samson Kulabukhov quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Los Inmortales

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Inmortales es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Arjo Fisscher es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 9, el Inmortales estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Arjo Fisscher va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Inmortales van sortir al contraatac amb encert al minut 13, però David 'Dingui' Hernández López no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Arjo Fisscher va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Yesukai Otchigin va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Inmortales va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Luis Manuel 'Pilui' Gandaberro, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 208 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Olman 'Machete' Pérez de Inmortales va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a David 'Dingui' Hernández López que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Olman 'Machete' Pérez va estar a punt de posar per davant a Inmortales amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Yesukai Otchigin va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Inmortales va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Yesukai Otchigin va desviar el xut final de Arjo Fisscher després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Inmortales va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de David 'Dingui' Hernández López va sortir per sobre el travesser.