Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.V. Canis (1459277) - Backspinders F.C. (313365) » 726893633: T75/J11/V

Liga 726893633 Información oficial sobre el partido 726893633 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.198 (5711)

C.V. Canis Alineación oficial del equipo 'C.V. Canis' en el partido 3 - 5 Backspinders F.C. Alineación oficial del equipo 'Backspinders F.C.' en el partido
Alvino Setón (18') 1 - 0
1 - 1 Holger Utbüxen (35')
1 - 2 Holger Utbüxen (40')
1 - 3 Faraz Hesaraki (57')
Jean-Michel Exavier (59') 2 - 3
2 - 4 Faraz Hesaraki (67')
Kadarmawan Melayu (69') 3 - 4
3 - 5 Holger Utbüxen (80')
C.V. Canis Alineación oficial del equipo 'C.V. Canis' en el partido 3 - 5 Backspinders F.C. Alineación oficial del equipo 'Backspinders F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.V. Canis Alineación oficial del equipo 'C.V. Canis' en el partido 4 - 0 Backspinders F.C. Alineación oficial del equipo 'Backspinders F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.V. Canis

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alvino Setón ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Canis es posava per davant 1 a 0.
  • 190 Minuto 59 (Gol de falta): El Jean-Michel Exavier va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Canis. 2-3.
  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els seguidors del Canis van tornar a saltar d'alegria al minut 69. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Kadarmawan Melayu que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Fulgis Turšinskas va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Daniel Pedro Martino, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Canis va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Raúl Heredia en un 1 contra 1 amb el porter Beat Wäfler, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Alvino Setón de Canis va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 50, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Passaven 59 minuts quan Raúl Heredia des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Canis Raúl Heredia quasi va assolir l'empat al minut 74 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Raúl Heredia va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kadarmawan Melayu de Canis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alvino Setón.

Backspinders F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Holger Utbüxen va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Backspinders i marcant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): Backspinders agafava avantatge al minut 40 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Holger Utbüxen amb mestria.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Faraz Hesaraki va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 57, i va fer pujar el 1 - 3 per a Backspinders.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Canis. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Faraz Hesaraki la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Backspinders es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 4 arribava al minut 67.
  • 186 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 3 - 5 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Backspinders. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Holger Utbüxen va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 26 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Holger Utbüxen va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): El Backspinders va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 28, però en Casimiro 'Popeye' Santos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Elias Büsser, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Elias Büsser va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Owen Edmundson de Backspinders va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Casimiro 'Popeye' Santos de Backspinders amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.