Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arbonaida FC (1433385) - Thomas Ripley Hits (488930) » 726893481: T75/J2/V

Liga 726893481 Información oficial sobre el partido 726893481 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.196 (5709)

Arbonaida FC Alineación oficial del equipo 'Arbonaida FC' en el partido 3 - 3 Thomas Ripley Hits Alineación oficial del equipo 'Thomas Ripley Hits' en el partido
0 - 1 Gustavo Luporini (11')
Babou Mbengue (18') 1 - 1
Ivan Tzenov (21') 2 - 1
Raül Reverter (31') 3 - 1
3 - 2 Gustavo Luporini (46')
3 - 3 Mozart Alencar (91')
Arbonaida FC Alineación oficial del equipo 'Arbonaida FC' en el partido 3 - 3 Thomas Ripley Hits Alineación oficial del equipo 'Thomas Ripley Hits' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arbonaida FC Alineación oficial del equipo 'Arbonaida FC' en el partido 0 - 2 Thomas Ripley Hits Alineación oficial del equipo 'Thomas Ripley Hits' en el partido
Tiene bastante suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arbonaida FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Maxime Fray va treure un córner llarg cap al segon pal que en Babou Mbengue, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Ivan Tzenov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de AFC.
  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): El jugador Raül Reverter de AFC es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a AFC va estar a punt d'arribar en un córner. En Drinbardh Paja va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AFC va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raül Reverter va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 65 minuts, el AFC va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Drinbardh Paja va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Borislav Enchev de AFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Thomas Ripley Hits

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): Talented t va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Gustavo Luporini va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 152 Minuto 46 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Gustavo Luporini va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 46 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 91 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 91. L'anotador per Talented t va ser Mozart Alencar, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Talented t va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Dino Bertozzi va quedar-se sol davant el porter Ruperto Millar, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Mozart Alencar va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Talented t va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Timo Liesering es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Charitonas Gopanas va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Talented t va estar a punt d'empatar al 89 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Marcin Brzyk que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Charitonas Gopanas de Talented t es va guanyar la targeta groga merescudament.