Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Isleta (1591265) - Balompédica Riazana (1458794) » 726893255: T75/J1/V

Liga 726893255 Información oficial sobre el partido 726893255 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.192 (5705)

UD Isleta Alineación oficial del equipo 'UD Isleta' en el partido 0 - 3 Balompédica Riazana Alineación oficial del equipo 'Balompédica Riazana' en el partido
0 - 1 Abdul-Hadi Shuhabi (20')
0 - 2 Neal Eaves (38')
0 - 3 Salvador Bonet (73')
UD Isleta Alineación oficial del equipo 'UD Isleta' en el partido 0 - 3 Balompédica Riazana Alineación oficial del equipo 'Balompédica Riazana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD Isleta Alineación oficial del equipo 'UD Isleta' en el partido 0 - 2 Balompédica Riazana Alineación oficial del equipo 'Balompédica Riazana' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Isleta

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Luis Guendulain marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Sergio Riva que va xutar a fora per molt poc.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Isleta van sortir al contraatac amb encert al minut 76, però Sergio Riva no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Isleta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jerzy Kverneland, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 208 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jerzy Kverneland de Isleta va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Sergio Riva que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raynald Kevela de Isleta es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Zabalo de Isleta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Balompédica Riazana

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Riazana va ser finalitzada des de l'esquerra per Abdul-Hadi Shuhabi al minut 20. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Riazana. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Neal Eaves xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): En Jimmy Barriga entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Riazana, un peu providencial d'en Salvador Bonet va situar el 0-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Balázs Ombodi de Riazana, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Riazana va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Abdul-Hadi Shuhabi va quedar-se sol davant el porter Rosendo Heredia, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Rosendo Heredia va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Zoubin Javid, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luciano Gabriel Reyna de Riazana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Salvador Bonet de Riazana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.