Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Hospi CF (1589704) - CF Vilanova del Vallès (1417091) » 726892642: T75/J2/V

Liga 726892642 Información oficial sobre el partido 726892642 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.181 (5694)

Inter Hospi CF Alineación oficial del equipo 'Inter Hospi CF' en el partido 3 - 2 CF Vilanova del Vallès Alineación oficial del equipo 'CF Vilanova del Vallès' en el partido
0 - 1 Carlos Mario Afanador (2')
Hermann Kokeisl (9') 1 - 1
Melcior Balaguer (87') 2 - 1
2 - 2 Damiano Culcasi (89')
Iñaki Urquía (89') 3 - 2
Inter Hospi CF Alineación oficial del equipo 'Inter Hospi CF' en el partido 3 - 2 CF Vilanova del Vallès Alineación oficial del equipo 'CF Vilanova del Vallès' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Inter Hospi CF Alineación oficial del equipo 'Inter Hospi CF' en el partido 2 - 0 CF Vilanova del Vallès Alineación oficial del equipo 'CF Vilanova del Vallès' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Hospi CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 9 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 9, Hermann Kokeisl de Inter empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Inter va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 87 Melcior Balaguer va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Iñaki Urquía va donar a Inter un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Inter per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan José Alfonso San Cucufate va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 216 Minuto 88 (Ocasión evento especial rápido + pase): Gaaike van der Veen va marxar per velocitat al minut 88 i va fer una passada de la mort a Melcior Balaguer, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Al minut 88, Elpidio Caccetta de Inter va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

CF Vilanova del Vallès

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Carlos Mario Afanador va posar els visitants Vilanovins per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Vilanovins. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Damiano Culcasi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Turk Jabir Ramahy es va quedar sol davant del porter, al minut 5. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Damiano Culcasi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 8, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Vilanovins va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Massimo Filesi va desviar el xut final de Turk Jabir Ramahy després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan Turk Jabir Ramahy va estar a punt de posar per davant a Vilanovins amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Massimo Filesi va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gavino Ferreni.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge López de Vilanovins la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.