Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Triana (47875) - Seattle Supercovid (487152) » 726892571: T75/J12/V

Liga 726892571 Información oficial sobre el partido 726892571 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / V.179 (5692)

Atlético Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético Triana' en el partido 3 - 2 Seattle Supercovid Alineación oficial del equipo 'Seattle Supercovid' en el partido
0 - 1 Yahya Hayal (34')
0 - 2 Alejandro Tío Bueno (40')
Mario Salieri (42') 1 - 2
Raúl Conangles (44') 2 - 2
Nicolás Vilches (65') 3 - 2
Atlético Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético Triana' en el partido 3 - 2 Seattle Supercovid Alineación oficial del equipo 'Seattle Supercovid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlético Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético Triana' en el partido 5 - 0 Seattle Supercovid Alineación oficial del equipo 'Seattle Supercovid' en el partido
Tiene mala suerte 4.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Triana

Goles Goles

  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Als 42 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Triana va acabar amb la pilota als peus de Mario Salieri que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Raúl Conangles va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nicolás Vilches, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Denis Păiuş no va ser aprofitada per en Zaqueo Cacheda que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 224 Minuto 25 (Ocasión de penalti): Triana es va veure beneficiat per la polèmica al minut 25, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però César Galbarro va relliscar al moment de fer el xut i el porter Yannick Schmidinger no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Zaqueo Cacheda va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Mario Salieri hauria d'haver estat gol al minut 43 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jaime Gállego! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Triana per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 53, quan Zaqueo Cacheda va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 55 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 55 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En César Galbarro va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Nicolás Vilches gairebé va marcar per a Triana des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, César Galbarro de Triana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Seattle Supercovid

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 34 minuts quan Tönnies Kronabitter va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Yahya Hayal, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): En Alejandro Tío Bueno va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Tönnies Kronabitter va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.