Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapid rapid (1595286) - Oporto de Lisboa (1335780) » 726892458: T75/J12/V

Liga 726892458 Información oficial sobre el partido 726892458 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / V.177 (5690)

Rapid rapid Alineación oficial del equipo 'Rapid rapid' en el partido 2 - 2 Oporto de Lisboa Alineación oficial del equipo 'Oporto de Lisboa' en el partido
0 - 1 Enrique Rubio Escudero (8')
Sven-Bengt Yngvesson (9') 1 - 1
1 - 2 Alberto Castilla (37')
Sven-Bengt Yngvesson (69') 2 - 2
Rapid rapid Alineación oficial del equipo 'Rapid rapid' en el partido 2 - 2 Oporto de Lisboa Alineación oficial del equipo 'Oporto de Lisboa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rapid rapid Alineación oficial del equipo 'Rapid rapid' en el partido 2 - 0 Oporto de Lisboa Alineación oficial del equipo 'Oporto de Lisboa' en el partido
Tiene un resultado normal 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid rapid

Goles Goles

  • 114 Minuto 9 (Gol de penalti): Després de 9 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Rapid, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Sven-Bengt Yngvesson de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 110 Minuto 69 (Gol de falta): Al minut 69, Rapid van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Sven-Bengt Yngvesson va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jacobo Medina Arias va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Sven-Bengt Yngvesson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rapid.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Sven-Bengt Yngvesson va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El Rapid va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Sven-Bengt Yngvesson la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Reijo Ruoko! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Oporto de Lisboa

Goles Goles

  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): El jugador Enrique Rubio Escudero de Oporto es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 37, quan Alberto Castilla va posar els visitants Oporto per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Karsten Dingfelder va fer una magnífica centrada, però la rematada de Frederick Waiblingen va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Ayoze Sacaluga va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alessandro Petruzzelli no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Frederick Waiblingen estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Castilla de Oporto es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.