Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Neng de Castefa (800295) - Cadiz FC (439606) » 726892218: T75/J8/V

Liga 726892218 Información oficial sobre el partido 726892218 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.173 (5686)

Neng de Castefa Alineación oficial del equipo 'Neng de Castefa' en el partido 2 - 1 Cadiz FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz FC' en el partido
0 - 1 Amresh Manjarekar (58')
Dimitar Banchev (66') 1 - 1
Daniel Ventimilla (78') 2 - 1
Neng de Castefa Alineación oficial del equipo 'Neng de Castefa' en el partido 2 - 1 Cadiz FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Neng de Castefa Alineación oficial del equipo 'Neng de Castefa' en el partido 3 - 1 Cadiz FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neng de Castefa

Goles Goles

  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Dimitar Banchev va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 66.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Corria el minut 78 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Daniel Ventimilla, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Kantit Batadlan quasi dona a Castefa l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Trillizo González! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Trillizo González va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Köbi Caveng va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Cadiz FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cadiz prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Amresh Manjarekar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Cadiz va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Tommy Judson va desviar el xut final de Austin Morton després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cadiz va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carlo Batini, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Soriano Apodaca va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tony van der Bijl que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 56 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Stephan Schanze al minut 56 semblava entrar, però Tommy Judson va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Cadiz van sortir al contraatac amb encert al minut 71, però Stephan Schanze no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stephan Schanze de Cadiz es va guanyar la targeta groga merescudament.