Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cadiz FC (439606) - charches (1601144) » 726892208: T75/J5/V

Liga 726892208 Información oficial sobre el partido 726892208 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.173 (5686)

Cadiz FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz FC' en el partido 1 - 0 charches Alineación oficial del equipo 'charches' en el partido
Stephan Schanze (76') 1 - 0
Cadiz FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz FC' en el partido 1 - 0 charches Alineación oficial del equipo 'charches' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cadiz FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz FC' en el partido 2 - 0 charches Alineación oficial del equipo 'charches' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cadiz FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Stephan Schanze ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Cadiz es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hugo Zoetemelk va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Soriano Apodaca va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Cadiz va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Soriano Apodaca va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Cadiz va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stephan Schanze va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Loïs Goudet.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Amresh Manjarekar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cadiz se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Cadiz va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Austin Morton en un 1 contra 1 amb el porter Loïs Goudet, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 73 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Stephan Schanze va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Amresh Manjarekar es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

charches

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Memet Karlsen va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Maciej Krzciuk rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 219 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a charches va estar a punt d'arribar en un córner. En Hidayet Erdemli va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arian Connor Gschoßmann de charches amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.