Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unionistas del palmeral (1460233) - Albanyà cf (1366963) » 726891758: T75/J5/V

Liga 726891758 Información oficial sobre el partido 726891758 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.165 (5678)

Unionistas del palmeral Alineación oficial del equipo 'Unionistas del palmeral' en el partido 4 - 1 Albanyà cf Alineación oficial del equipo 'Albanyà cf' en el partido
Emre Keskin (13') 1 - 0
1 - 1 Alex Doktor (35')
Tano Judipca (59') 2 - 1
Martin Frivold (68') 3 - 1
直樹 (Naoki) 島田 (Shimada) (75') 4 - 1
Unionistas del palmeral Alineación oficial del equipo 'Unionistas del palmeral' en el partido 4 - 1 Albanyà cf Alineación oficial del equipo 'Albanyà cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unionistas del palmeral Alineación oficial del equipo 'Unionistas del palmeral' en el partido 2 - 0 Albanyà cf Alineación oficial del equipo 'Albanyà cf' en el partido
Tiene suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unionistas del palmeral

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): El Unionistas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Emre Keskin va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 120 Minuto 59 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 59, indicava inequívocament que en Tano Judipca va saber trobar la xarxa rival. Unionistas desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Martin Frivold es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Unionistas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en 直樹 (Naoki) 島田 (Shimada) progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Marek Traurig, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Luigi Antonio Cavaciocchi va fer al minut 33 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Marek Traurig, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tobias Trinko va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Patrick Toon va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 234 Minuto 60 (Ocasión de penalti): Al minut 60 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Tano Judipca, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Martin Frivold, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Albanyà cf

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 35 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Alex Doktor de Albanyà marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Ladislau Kubala va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Bieito Castrillón, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Vladimir 'El Zar' Shimaev que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Albanyà va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bieito Castrillón va desviar el xut final de Claudio Fini després d'una sèrie de rebots i molta confusió.