Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Vaquilla (1366741) - Bohemian Rhapsody II (437035) » 726891618: T75/J12/V

Liga 726891618 Información oficial sobre el partido 726891618 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / V.162 (5675)

Atletico Vaquilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Vaquilla' en el partido 2 - 0 Bohemian Rhapsody II Alineación oficial del equipo 'Bohemian Rhapsody II' en el partido
Artem Kistenev (6') 1 - 0
Silas Estes (84') 2 - 0
Atletico Vaquilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Vaquilla' en el partido 2 - 0 Bohemian Rhapsody II Alineación oficial del equipo 'Bohemian Rhapsody II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Vaquilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Vaquilla' en el partido 2 - 0 Bohemian Rhapsody II Alineación oficial del equipo 'Bohemian Rhapsody II' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Vaquilla

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Atletico s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Artem Kistenev per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Atletico va aconseguir el 2 - 0 quan Silas Estes va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): El Atletico ho intentava per la dreta per mitjà de Oleksandr Chumachenko, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Calixto Vázquez gairebé va marcar per a Atletico des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ciprian Mărghescu va rematar alt.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Calixto Vázquez de Atletico va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Calixto Vázquez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Lukas Stadler es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 225 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Calixto Vázquez de Atletico va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Jamie Wilbers de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Bohemian Rhapsody II

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bohemian sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Leyder Arias, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Santiago Macía va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gregorio Desgro va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 286 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 48, un contraatac del Bohemian no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Santiago Macía perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Santiago Macía va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Leyder Arias rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Luis Baliño de Bohemian va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.