Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xiton C.F. (779317) - Bohemian Rhapsody II (437035) » 726891586: T75/J4/V

Liga 726891586 Información oficial sobre el partido 726891586 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.162 (5675)

Xiton C.F. Alineación oficial del equipo 'Xiton C.F.' en el partido 0 - 1 Bohemian Rhapsody II Alineación oficial del equipo 'Bohemian Rhapsody II' en el partido
0 - 1 Suphi Tarhun (50')
Xiton C.F. Alineación oficial del equipo 'Xiton C.F.' en el partido 0 - 1 Bohemian Rhapsody II Alineación oficial del equipo 'Bohemian Rhapsody II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xiton C.F. Alineación oficial del equipo 'Xiton C.F.' en el partido 2 - 0 Bohemian Rhapsody II Alineación oficial del equipo 'Bohemian Rhapsody II' en el partido
Tiene mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xiton C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En César Yanguas del Xiton ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Xiton a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Fernán Deveso va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Xiton per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sami Brandts, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 224 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Xiton es va veure beneficiat per la polèmica al minut 20, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Aurel Zurlinden va relliscar al moment de fer el xut i el porter Adrián Elguero no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de César Yanguas va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Adrián Elguero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Juan Diego Meléndez de Xiton va intentar batre la porteria rival al minut 70 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Bohemian Rhapsody II

Goles Goles

  • 106 Minuto 50 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Suphi Tarhun sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 50 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Bohemian van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però Ijinio Palma va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.