Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salford Red Dragons (1431732) - Atletico Pinkfloyd (313101) » 726891412: T75/J2/V

Liga 726891412 Información oficial sobre el partido 726891412 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.159 (5672)

Salford Red Dragons Alineación oficial del equipo 'Salford Red Dragons' en el partido 1 - 1 Atletico Pinkfloyd Alineación oficial del equipo 'Atletico Pinkfloyd' en el partido
Ziguy Batuvanwa (76') 1 - 0
1 - 1 Noelio Plaza Sánchez (83')
Salford Red Dragons Alineación oficial del equipo 'Salford Red Dragons' en el partido 1 - 1 Atletico Pinkfloyd Alineación oficial del equipo 'Atletico Pinkfloyd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Salford Red Dragons Alineación oficial del equipo 'Salford Red Dragons' en el partido 5 - 0 Atletico Pinkfloyd Alineación oficial del equipo 'Atletico Pinkfloyd' en el partido
Es un cenizo 5.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salford Red Dragons

Goles Goles

  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Salford, atacant per l'esquerra al minut 76, va aprofitar el magnífic llançament de Ziguy Batuvanwa per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tommy van Gijzel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Limay Arobes va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gabriele Palandri rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Salford va estar a punt de posar-se per davant al minut 44 però Ziguy Batuvanwa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Josef Kašparec per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Valeri Georgiev va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Climent Mascó va entorpir al marcador d'en Juan Carlos Salas per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Tommy van Gijzel del Salford ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Diego Calatañazor, el jugador de Salford va ser expulsat al minut 37.

Atletico Pinkfloyd

Goles Goles

  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 en Noelio Plaza Sánchez va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Pinkfloyd va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Damián Llerena va quedar-se sol davant el porter Andos Anatarreaga, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Noelio Plaza Sánchez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andos Anatarreaga va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alberto Amayuelas no va ser aprofitada per en Noelio Plaza Sánchez que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 de partit, Saša Višnjić quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, José María Urbaneja de Pinkfloyd va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.