Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HYPED (493387) - Chote F.C. (1455530) » 726891211: T75/J8/V

Liga 726891211 Información oficial sobre el partido 726891211 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.155 (5668)

HYPED Alineación oficial del equipo 'HYPED' en el partido 2 - 2 Chote F.C. Alineación oficial del equipo 'Chote F.C.' en el partido
Paco Mayor Núñez (18') 1 - 0
1 - 1 Marcos Tormo (30')
翔 (Sho) 鈴木 (Suzuki) (64') 2 - 1
2 - 2 Ngandu Inate (68')
HYPED Alineación oficial del equipo 'HYPED' en el partido 2 - 2 Chote F.C. Alineación oficial del equipo 'Chote F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HYPED Alineación oficial del equipo 'HYPED' en el partido 3 - 0 Chote F.C. Alineación oficial del equipo 'Chote F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HYPED

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Paco Mayor Núñez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del HYPED se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 18.
  • 124 Minuto 64 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 64 l'àrbitre va xiular un penal transformat per 翔 (Sho) 鈴木 (Suzuki). Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Pantuflo Gras, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En 翔 (Sho) 鈴木 (Suzuki) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de HYPED se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Qasim Rezak va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant David Noriega va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 239 Minuto 47 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Paco Mayor Núñez va marxar de Pedro Echáuz en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de HYPED van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Paco Mayor Núñez va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Francesco Schimmenti rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Jørn Lisberg va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Chote F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 30 en Boyd Meyer va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Marcos Tormo podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Ngandu Inate de Chote va marcar de penal l'empat al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Chote va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marcos Tormo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Boyd Meyer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.