Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At. Vilasanes (777889) - Palamós, capital del Baix Empordà (995650) » 726891042: T75/J8/V

Liga 726891042 Información oficial sobre el partido 726891042 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.152 (5665)

At. Vilasanes Alineación oficial del equipo 'At. Vilasanes' en el partido 2 - 3 Palamós, capital del Baix Empordà Alineación oficial del equipo 'Palamós, capital del Baix Empordà' en el partido
Carlos Viedes (13') 1 - 0
1 - 1 Ernest Andruszewski (17')
1 - 2 Julio Aller (56')
Horst Buchriser (66') 2 - 2
2 - 3 Diego Méndez (69')
At. Vilasanes Alineación oficial del equipo 'At. Vilasanes' en el partido 2 - 3 Palamós, capital del Baix Empordà Alineación oficial del equipo 'Palamós, capital del Baix Empordà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
At. Vilasanes Alineación oficial del equipo 'At. Vilasanes' en el partido 2 - 4 Palamós, capital del Baix Empordà Alineación oficial del equipo 'Palamós, capital del Baix Empordà' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,7 % 63,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Vilasanes

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Carlos Viedes, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Vilasanes se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 13.
  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els jugadors del Vilasanes amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 66, deixant Horst Buchriser en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rubén Malpica va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Piero Caccia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, Javier Ferrant va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Xavi Veciana va rebre molts aplaudiments. Al minut 89 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Palamós, capital del Baix Empordà

Goles Goles

  • 163 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 17 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ernest Andruszewski.
  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): En Julio Aller va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Diego Méndez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Pepe Velázquez va marcar al minut 21 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Vandoma de Palamós, es va guanyar la targeta groga merescudament.