Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ninxuls (773591) - Los weskenses (1418224) » 726890736: T75/J1/V

Liga 726890736 Información oficial sobre el partido 726890736 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.147 (5660)

Ninxuls Alineación oficial del equipo 'Ninxuls' en el partido 0 - 3 Los weskenses Alineación oficial del equipo 'Los weskenses' en el partido
0 - 1 Alex Esteves (27')
0 - 2 Firdaus Chishti (67')
0 - 3 Janne Pihlava (80')
Ninxuls Alineación oficial del equipo 'Ninxuls' en el partido 0 - 3 Los weskenses Alineación oficial del equipo 'Los weskenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Ninxuls Alineación oficial del equipo 'Ninxuls' en el partido 4 - 4 Los weskenses Alineación oficial del equipo 'Los weskenses' en el partido
Es un cenizo 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,8 % 33,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ninxuls

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Romualdo Zafra va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Ninxuls va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ionuţ-Gabriel Galiş va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Benjamin Guède.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Ninxuls va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Raphaël Soudry ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Carles Albert Pomar va entorpir al marcador d'en Víctor Estella per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al 77, Toni Gurendes hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Benjamin Guède. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Los weskenses

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alex Esteves quedar desmarcat i marcar per a weskenses al minut 27. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Firdaus Chishti va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Janne Pihlava, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alex Esteves que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 289 Minuto 14 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Firdaus Chishti per la seva rapidesa. Al minut 14 va intentar marxar per velocitat d'en Toni Gurendes, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Firdaus Chishti va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 75, i va passar la pilota a Janne Pihlava, però aquest no va encertar a marcar.