Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Club Can Avis (1462085) - Club Deportivo Sniace (312507) » 726890697: T75/J6/V

Liga 726890697 Información oficial sobre el partido 726890697 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.146 (5659)

Atlètic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Can Avis' en el partido 1 - 3 Club Deportivo Sniace Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Sniace' en el partido
0 - 1 Sergio Silos (44')
0 - 2 Hanisi Agutu (44')
0 - 3 Ignacio Forn Pertejo (63')
Marc-André Lebarbier (64') 1 - 3
Atlètic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Can Avis' en el partido 1 - 3 Club Deportivo Sniace Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Sniace' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlètic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Can Avis' en el partido 1 - 3 Club Deportivo Sniace Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Sniace' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 9,1 % 68,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Club Can Avis

Goles Goles

  • 103 Minuto 64 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Can Avis per la dreta va donar com a resultat un gol de Marc-André Lebarbier al minut 64 que reduïa la distància a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Can Avis va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marc-André Lebarbier va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Can Avis va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Davut Nesim va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Marc-André Lebarbier va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Can Avis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Jordi Puig va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 6 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Khaleel Al Sulaiti s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Club Deportivo Sniace

Goles Goles

  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Passats 44 minuts de partit, Deportivo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Sergio Silos es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Deportivo per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 44. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Hanisi Agutu. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Deportivo va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Daniel Borau, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ignacio Forn Pertejo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Deportivo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Àngel Chisbert, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.