Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.OVIEDO (777840) - Maldita Roma (47524) » 726890605: T75/J11/V

Liga 726890605 Información oficial sobre el partido 726890605 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.144 (5657)

R.OVIEDO Alineación oficial del equipo 'R.OVIEDO' en el partido 2 - 2 Maldita Roma Alineación oficial del equipo 'Maldita Roma' en el partido
Carlos Labastida (30') 1 - 0
1 - 1 Juan Fominaya (43')
1 - 2 Antonio Gerardo Stevanin (44')
George Chishimba (68') 2 - 2
R.OVIEDO Alineación oficial del equipo 'R.OVIEDO' en el partido 2 - 2 Maldita Roma Alineación oficial del equipo 'Maldita Roma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.OVIEDO Alineación oficial del equipo 'R.OVIEDO' en el partido 2 - 2 Maldita Roma Alineación oficial del equipo 'Maldita Roma' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,2 % 25,9 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.OVIEDO

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Corria el minut 30 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Carlos Labastida, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 116 Minuto 68 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Alberto Roger Aresti va acabar en una passada genial cap al jugador de R.OVIEDO George Chishimba, que va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joaquín Manzano López! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, José Antonio Panes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Neves va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): George Chishimba de R.OVIEDO va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 66, però no va estar gaire encertat.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): R.OVIEDO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alberto Roger Aresti va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miguel Neves.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Alberto Roger Aresti va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de R.OVIEDO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joaquín Manzano López de R.OVIEDO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Maldita Roma

Goles Goles

  • 164 Minuto 43 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Juan Fominaya marqués l'empat. Al minut 43 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 44, quan Antonio Gerardo Stevanin va posar els visitants Romanos per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jesús Pablo Esparraguerra va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Rafael Viejo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Patricio Elguea va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Juan Fominaya va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pol Ventayols, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Gerardo Stevanin de Romanos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.