Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Isla C.F. (1593910) - NOTHINGAN CARA (1334129) » 726890398: T75/J2/V

Liga 726890398 Información oficial sobre el partido 726890398 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.141 (5654)

Real Isla C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Isla C.F.' en el partido 2 - 2 NOTHINGAN CARA Alineación oficial del equipo 'NOTHINGAN CARA' en el partido
0 - 1 Habib Drioueche (2')
Oldřich Plevák (3') 1 - 1
1 - 2 Habib Drioueche (15')
Ismael Vanransbeeck (17') 2 - 2
Real Isla C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Isla C.F.' en el partido 2 - 2 NOTHINGAN CARA Alineación oficial del equipo 'NOTHINGAN CARA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Isla C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Isla C.F.' en el partido 1 - 3 NOTHINGAN CARA Alineación oficial del equipo 'NOTHINGAN CARA' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Isla C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 3 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Isla una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Oldřich Plevák, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 3.
  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del NOTHINGAN. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ismael Vanransbeeck la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Isla es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 17.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ismael Vanransbeeck va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 es va veure una gran oportunitat per a Isla per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ismael Vanransbeeck, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

NOTHINGAN CARA

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Habib Drioueche es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador de NOTHINGAN Habib Drioueche va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 15 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Quinton Deul ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de NOTHINGAN a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Habib Drioueche va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Luis Beltrán, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 56 però la pilota va sortir lleugerament desviada.