Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Á. H. Medtzer (1590989) - Pasion Jienense (1588237) » 726890379: T75/J11/V

Liga 726890379 Información oficial sobre el partido 726890379 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.140 (5653)

Á. H. Medtzer Alineación oficial del equipo 'Á. H. Medtzer' en el partido 3 - 1 Pasion Jienense Alineación oficial del equipo 'Pasion Jienense' en el partido
Pablo Uclés (33') 1 - 0
Fabian Boelzlbauer (34') 2 - 0
Pablo Uclés (74') 3 - 0
3 - 1 Rubén Ruiz-Berriz (89')
Á. H. Medtzer Alineación oficial del equipo 'Á. H. Medtzer' en el partido 3 - 1 Pasion Jienense Alineación oficial del equipo 'Pasion Jienense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Á. H. Medtzer Alineación oficial del equipo 'Á. H. Medtzer' en el partido 3 - 0 Pasion Jienense Alineación oficial del equipo 'Pasion Jienense' en el partido
Tiene un resultado normal 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Á. H. Medtzer

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pablo Uclés, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Medtzer se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 33.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fabian Boelzlbauer va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Pablo Uclés va incrementar l'avantatge de Medtzer amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fabian Boelzlbauer va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jienense. La jugada d'estratègia del Medtzer per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Raúl Barquero Estevan va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Medtzer per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Raúl Barquero Estevan va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Alejandro Ordóñez que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Chiscu Rosales. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): José Torre Palacio una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Kendor Pikasarri va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, José Torre Palacio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kendor Pikasarri va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Medtzer Miguel Velaz de Cabrera quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Raúl Barquero Estevan l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Torre Palacio de Medtzer es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 32 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Pablo Uclés era ple de bones intencions. Ajudava de forma incondicional als seus companys, però arribava un pèl tard.

Pasion Jienense

Goles Goles

  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Jienense va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Rubén Ruiz-Berriz va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.