Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jaén N.P. (48489) - Depor USA (1595358) » 726889800: T75/J5/V

Liga 726889800 Información oficial sobre el partido 726889800 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.130 (5643)

Jaén N.P. Alineación oficial del equipo 'Jaén N.P.' en el partido 2 - 1 Depor USA Alineación oficial del equipo 'Depor USA' en el partido
0 - 1 Thore Korsnes (25')
Siemen van Diest (27') 1 - 1
Andrés Cueva (85') 2 - 1
Jaén N.P. Alineación oficial del equipo 'Jaén N.P.' en el partido 2 - 1 Depor USA Alineación oficial del equipo 'Depor USA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jaén N.P. Alineación oficial del equipo 'Jaén N.P.' en el partido 0 - 1 Depor USA Alineación oficial del equipo 'Depor USA' en el partido
Tiene suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jaén N.P.

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Siemen van Diest va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Jaén i marcant el 1 - 1.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Jaén va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Andrés Cueva, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Daniel Georgiev va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Jaén que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jaén va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Daniel Georgiev, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ramón Garrido Hervás! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Jaén va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 72 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Damián Oscoy ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Damián Oscoy va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Siemen van Diest de Jaén la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Depor USA

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Thore Korsnes es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Maurício Luís Praia quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Svetoslav Tilov va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 71, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nick Bussink va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Depor va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Boris Kleisterbusch va quedar-se sol davant el porter Nick Bussink, però aquest va poder aturar el xut.