Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AtleticoFans Hooligans (776283) - Onze Team (991786) » 726889537: T75/J10/V

Liga 726889537 Información oficial sobre el partido 726889537 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / V.125 (5638)

AtleticoFans Hooligans Alineación oficial del equipo 'AtleticoFans Hooligans' en el partido 2 - 3 Onze Team Alineación oficial del equipo 'Onze Team' en el partido
0 - 1 Martin van den Langenberg (6')
0 - 2 David Östskär (73')
0 - 3 Clément Roch (77')
Owen Timmermans (80') 1 - 3
Kiarash Bahmani (81') 2 - 3
AtleticoFans Hooligans Alineación oficial del equipo 'AtleticoFans Hooligans' en el partido 2 - 3 Onze Team Alineación oficial del equipo 'Onze Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AtleticoFans Hooligans Alineación oficial del equipo 'AtleticoFans Hooligans' en el partido 0 - 2 Onze Team Alineación oficial del equipo 'Onze Team' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AtleticoFans Hooligans

Goles Goles

  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Owen Timmermans va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de AtleticoFans i marcant el 1 - 3.
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Kiarash Bahmani sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 81 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Xavier Buera va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 84, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 289 Minuto 85 (Ocasión evento especial): En Xavier Buera va fer una ràpida incursió al minut 85, però en Martin van den Langenberg no va tenir cap problema per aturar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Sultan Govindar de AtleticoFans va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Onze Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del AtleticoFans. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Martin van den Langenberg la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Onze es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 6.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Passaven 73 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En David Östskär va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Clément Roch va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 77, i va fer pujar el 0 - 3 per a Onze.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Onze van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gervais Rakotomanga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Steven Anderson va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Clément Roch de Onze amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86 de partit, Clément Roch de Onze va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.