Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jalkapallo (1462354) - SUPER GARLICK (125717) » 726889498: T75/J14/V

Liga 726889498 Información oficial sobre el partido 726889498 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / V.124 (5637)

Jalkapallo Alineación oficial del equipo 'Jalkapallo' en el partido 2 - 3 SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido
Stewie Treacher (2') 1 - 0
1 - 1 Francesc de Pau Boscà (4')
1 - 2 Maurizio Santonocito (13')
Ortzadar Ibarmendiburu (20') 2 - 2
2 - 3 Anir El-Wakili (59')
Jalkapallo Alineación oficial del equipo 'Jalkapallo' en el partido 2 - 3 SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Jalkapallo Alineación oficial del equipo 'Jalkapallo' en el partido 5 - 2 SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,5 % 6,4 % 21,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jalkapallo

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Stewie Treacher de Jalkapallo, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 114 Minuto 20 (Gol de penalti): Després de 20 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Jalkapallo, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Ortzadar Ibarmendiburu de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Jalkapallo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan José Doms ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 es va veure una gran oportunitat per a Jalkapallo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Stewie Treacher, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Jalkapallo va estar a punt de posar-se per davant al minut 57 però Danulis Lajauskis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 208 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Danulis Lajauskis va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 69. En Ortzadar Ibarmendiburu va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Danulis Lajauskis de Jalkapallo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SUPER GARLICK

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Francesc de Pau Boscà, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Anir El-Wakili sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Maurizio Santonocito que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!
  • 170 Minuto 59 (Gol de falta): Al minut 59 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Anir El-Wakili va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Nereo Viñales, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Carlos Neira no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Aparicio Bouzada de GARLICK va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 60 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anir El-Wakili de GARLICK va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.