Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Griffin Hearts (308458) - CSI Carlet (1416255) » 726889287: T75/J3/V

Liga 726889287 Información oficial sobre el partido 726889287 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.121 (5634)

Griffin Hearts Alineación oficial del equipo 'Griffin Hearts' en el partido 2 - 1 CSI Carlet Alineación oficial del equipo 'CSI Carlet' en el partido
Alejandro Laso (22') 1 - 0
1 - 1 Patryk Knosala (52')
José María Rojo (83') 2 - 1
Griffin Hearts Alineación oficial del equipo 'Griffin Hearts' en el partido 2 - 1 CSI Carlet Alineación oficial del equipo 'CSI Carlet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Griffin Hearts Alineación oficial del equipo 'Griffin Hearts' en el partido 2 - 0 CSI Carlet Alineación oficial del equipo 'CSI Carlet' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Griffin Hearts

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Griffin contenien la respiració mentre en Alejandro Laso s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar José María Rojo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Griffin se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 6 (Ocasión evento especial): En Miguel Antonio Moragas va fer una ràpida incursió al minut 6, però en George Cochirleanu no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ernai Goikoetxeta va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Laso de Griffin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Vasco de Griffin es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Antonio Moragas de Griffin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CSI Carlet

Goles Goles

  • 186 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Carlet va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Patryk Knosala.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Carlet van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Arnold van Berkel va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): El Carlet va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 78, però en Juho Hankanen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Arnold van Berkel quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 86, en un 1 contra 1 amb el porter, però Francisco José Castrovido va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Juho Hankanen des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Patryk Knosala de Carlet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.