Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.Chikina (441684) - Cíes Wolves FC (796768) » 726889242: T75/J6/V

Liga 726889242 Información oficial sobre el partido 726889242 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.120 (5633)

R.Chikina Alineación oficial del equipo 'R.Chikina' en el partido 1 - 1 Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido
Fede Valverde (50') 1 - 0
1 - 1 Nicolau Vidré (81')
R.Chikina Alineación oficial del equipo 'R.Chikina' en el partido 1 - 1 Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.Chikina Alineación oficial del equipo 'R.Chikina' en el partido 0 - 2 Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.Chikina

Goles Goles

  • 106 Minuto 50 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Fede Valverde va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 50, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del R.Chikina, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): R.Chikina van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 38 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Jacob Rios no va ser gens encertat.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): En Jacob Rios es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Cíes Wolves FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 81 minuts Nicolau Vidré va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francisco Paz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Corrado Basilissi estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Aleix Colomer va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Thibault Bordage, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Víctor Valls al minut 74 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Fermín Rivero Beato, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 83 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Jaime Lagunilla va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 84, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Thibault Bordage va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aleix Colomer de Wolves amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.