Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esportiu Imperial (994493) - Muiños C.F. (1585489) » 726889008: T75/J3/V

Liga 726889008 Información oficial sobre el partido 726889008 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.116 (5629)

Esportiu Imperial Alineación oficial del equipo 'Esportiu Imperial' en el partido 2 - 2 Muiños C.F. Alineación oficial del equipo 'Muiños C.F.' en el partido
Alfonso Oria (26') 1 - 0
1 - 1 Adrià Alemany (42')
1 - 2 Rafael González (59')
Teodoro Salas (83') 2 - 2
Esportiu Imperial Alineación oficial del equipo 'Esportiu Imperial' en el partido 2 - 2 Muiños C.F. Alineación oficial del equipo 'Muiños C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Esportiu Imperial Alineación oficial del equipo 'Esportiu Imperial' en el partido 2 - 0 Muiños C.F. Alineación oficial del equipo 'Muiños C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esportiu Imperial

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Muiños. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alfonso Oria la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Esportiu es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 26.
  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors del Esportiu amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 83, deixant Teodoro Salas en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 8 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Alfonso Oria de Esportiu no va ser gol per ben poc.
  • 209 Minuto 17 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Luis Barona? Un error clamorós seu va donar a Pedro Luciano Vernazza una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Esportiu ho intentava per la dreta per mitjà de Jude Carney, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Teodoro Salas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dražen Vidulin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 el Esportiu va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alfonso Oria no va estar gens encertat.
  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jude Carney va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Rafa Ibañez Aedo per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Muiños C.F.

Goles Goles

  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Muiños amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Adrià Alemany, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 173 Minuto 59 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 59, quan Rafael González va posar els visitants Muiños per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Muiños va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dídac Botet va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafa Ibañez Aedo de Muiños es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.