Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club Palamós (312628) - Espíritu (1458787) » 726888788: T75/J4/V

Liga 726888788 Información oficial sobre el partido 726888788 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.112 (5625)

Athletic Club Palamós Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Palamós' en el partido 5 - 4 Espíritu Alineación oficial del equipo 'Espíritu' en el partido
Sergio Benussi (10') 1 - 0
Nicholas Bunsell (15') 2 - 0
2 - 1 Shaul Rozenbaum (19')
Kazım Saygı (23') 3 - 1
3 - 2 Calvin Cima (26')
Ladislau Pena (55') 4 - 2
4 - 3 Eugenio Auseron (63')
4 - 4 Calvin Cima (64')
Kazım Saygı (74') 5 - 4
Athletic Club Palamós Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Palamós' en el partido 5 - 4 Espíritu Alineación oficial del equipo 'Espíritu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Athletic Club Palamós Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Palamós' en el partido 4 - 1 Espíritu Alineación oficial del equipo 'Espíritu' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Palamós

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Athletic va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Sergio Benussi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 15 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Athletic i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 15 minuts de joc. Mentre en Nicholas Bunsell el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Kazım Saygı, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Athletic.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Athletic va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ladislau Pena, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Passats 74 minuts, Kazım Saygı, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 5 - 4. Athletic es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Uwe Philipp Carolus va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Athletic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ladislau Pena, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Espíritu

Goles Goles

  • 151 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats de Espíritu van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Shaul Rozenbaum va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 26 (Gol por el centro): Espíritu van mostrar una bona compenetració quan al minut 26 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Calvin Cima va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 135 Minuto 63 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Eugenio Auseron va marcar el 4 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Calvin Cima, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Boke Qacha va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 209 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Boke Qacha, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Athletic, però Sergio Benussi no va poder encertar el xut.
  • 219 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Espíritu va estar a punt d'arribar en un córner. En Gabriel Dumitrescu va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Eugenio Auseron va fer una jugada per la banda esquerra, però Sije van Beukering va aturar el seu xut.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Francisco Eduardo Jesus va superar els defenses rivals per velocitat al minut 76 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 262 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Espíritu va estar a punt d'empatar al 92 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Gabriel Dumitrescu que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugenio Auseron de Espíritu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.